Evangelist Case Schrage komt spreken (zondag 17 april 2016)

 Case Schrage werkte 23 jaar lang met leeuwen, tijgers, orka`s en andere wilde dieren totdat hijzelf getemd werd door God. Zeven maal kwam Case dichtbij de dood, maar God had een plan voor zijn leven.

Hij is nu fulltime evangelist en reist de hele wereld over om overal het evangelie te verkondigen. Zo spreekt hij in kerken, op jeugd- en tienerclubs en op scholen en brengt het evangelie van Jezus Christus op zo`n unieke wijze, dat hij ieder mens, waar ook ter wereld boeit.

Het gedrag van dieren gebruikt Case om inhoudelijk te spreken over actuele thema`s, zoals pesten, omgaan met verschillen, elkaar accepteren, verdraagzaamheid, leven in harmonie en vrede, het belang van evenwicht en balans, omgaan met angst… 

Wees welkom nu zondag 17 april om 10u30.

──────────────────────────────

Case Schrage worked for 23 years with lions, tigers, killer whales and other wild animals until he himself was tamed by God. Seven times Case was near death, but God had a plan for his life.

Now he is a full time evangelist and travels around the world to preach the gospel. He speaks in churches, at youth and teenage clubs, in schools and he brings the gospel of Jesus Christ in such a unique way that he can captivate anyone in the world.

He uses the behavior of animals to speak about current themes, such as bullying, handling differences, accepting each other, tolerance, living in harmony and peace, the importance of balance, dealing with fear… 

We welcome you this Sunday the 17th of April at 10h30.

Geef commentaar // Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.