Opnames samenkomsten / Recordings meetings

Vanaf nu post ik de opnames van de samenkomsten in een apart bericht op de website. Op die manier is het gemakkelijker om commentaar te geven over een specifieke samenkomst. Of om een specifieke samenkomst te delen met iemand via bijvoorbeeld sociale media.

Gods zegen!

From now on I make a new post for each new set of recordings from a meeting. That way it is easier to comment on a specific meeting. It’s also easier to share a specific meeting with someone via e.g. social media.

God bless!

Dari sekarang aku bikin message baru buat tiap rekaman dari kebaktian kita. Soalnya begitu lebih gampang untuk kasi komentar. Juga lebih gampang untuk share kebaktian spesifik sama orang-orang lewat media sosial.

Tuhan memberkati!

Geef commentaar // Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.