Reuben & Benu Khongkrom (Donderdag 5 mei)

Nu donderdag 5 mei 2011 om 19u30 komt er een spreker uit India: Reuben (& Benu) Khongkrom

(Deze samenkomst vervangt de bijbelstudie van woensdag 4 mei!)

Over Reuben:
Reuben Khongkrom bezocht onze ‘lage landen’ reeds éénmaal in 2000 en wij nodigen hem en zijn vrouw nu, 10 jaar later, opnieuw uit om in te dienen in België en Nederland. Reuben is afkomstig uit het bergachtige Meghalayain in het oosten van India.  Meghalia wordt ook wel het Schotland van het Oosten genoemd omdat het de Schotse zendelingen aan hun thuisland herinnerde.
In 1986 stichtte Reuben de ‘New Testament Restoration Church’ in zijn woonplaats ‘Shillong’.  Deze kerk is sind haar ontstaan in verschillende gebieden van India en Nepalenorm gegroeid.   Reuben is een zeer integere apostolische leider met een sterke passie voor Gods woord en het toerusten en vrijzetten van leiders en gelovigen. Zijn krachtige prediking wordt nu reeds jaren steeds opnieuw door de Heer bevestigd met wonderen van redding, genezing en bevrijding.   Reuben en zijn vrouw Benu hebben drie schatten van kinderen.

Geef commentaar // Leave a Reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.